مشاوره برای خرید کنسول بازی

aloneboy_p75

کاربر جدید
با عرض سلام به همه اساتید محترم .
من میخوایم یه دستگاه بازی بگیرم .اما الان پولی تو دستم نیست و میخوام اطلاعتم رو جمع کنم و بعد یه کنسول بگیرم.
1.به نظر شخصی شما ها ایکس وان بهتره یا پلی 4 و چرا ؟
2.آیا با هک شدن هردو کنسول قیمتشون زیاد میشه ؟
3.با توجه بع این که قیمت ها روبه کاهش آیا ممکن هست که تو تابستون قیمت پلی و ایکس باکس وان بالای 1 ملیون و 700 هزار باشه ؟
4.آیا هیچ کدوم از دستگاه ها هک شده اند ؟
5.خرید از ایران بهتره یا دوبی ؟
6.من سال دیگه باید دانشگاه برم رشتم هم کامپیوتر به نظرتون وقت میکنم بازی کنم ؟ (چون یکی از دوستام میگه نگیر چون میخوای بری دانشگاه وقت نمی کنی بازی کنی و درسات رو نمیخونی .)
7.با سپاس اگر کاملا راهنماییم کنید که چه موقع بخرم و . . . .
 

میثم صیام

مدیریت کل سایت
سلام دوست عزیز...
1. به نظر من هر کدوم کپی بشه خوبه... ولی الان فروش پی اس بیشتره
2.احتمالش هست
3.ایکس باکس شاید ولی پی اس فکر نکنم بشتر باشه
4.خیر
5.اگر اشنا دارین خب دبی 100 200 تومن ارزونتره
6. راستش بعضیا تا 50 سالگی علاقه دارن
7. صبر کنین تا وضعیت کپشون معلوم بشه
 

aloneboy_p75

کاربر جدید
سپاس بابت جوابتون .
ی سوال دیگه هم دارم که کدم یک از دستگاه ها قوی تر هستند و کیفت بازی هاشون بالاتره .
 

Captain.Ehsan

کاربر شناخته شده
نمیخوام از هیچ کدوم از کنسول ها تعریف بی جا بکنم چون خودم هنوز هیچ کدومو از نزدیک ندیدم ولی تا جایی که شنیدم پلی استیشن 4 بازی های Call of Duty Ghosts و Battlefield 4 رو با کیفیت 1080p واقعی اجرا میکنه ولی ایکس باکس وان با کیفیت 720p اجرا میکنه. ولی بازم همه میگن Battlefield 4 روی ایکس باکس وان بهتره.
از نظر زیبایی اگه ببینی پلی استیشن 4 خوشگل تر و کوچیک تره و قیمتش هم 100 دلار ارزون تره. حالا ما که با همین ایکس باکس 360 روزمون رو شب میکنیم تا خدا یه پولی برسونه بعد ببینیم کدوم بهتره. خودم که احتمالا ایکس باکس وان میگیرم به خاطر پروفایل ایکس باکس لایو
 

aloneboy_p75

کاربر جدید
سلام یه سوال داشتم خواهشا زود جواب بدید .
فرق xbox elite ba arcade چیه و کدومشون بهتره ؟
xbox elite مشکی j-tag شده به همراه 2 عدد دسته و باطری شارژی و شارژر باطری به همراه کینکت و کابل hdmi و هارد 500 گیگ اکسترنال چقدر قیمت میخوره خواهشا فقط سریع .
با تشکر.
 

میثم صیام

مدیریت کل سایت
سلام یه سوال داشتم خواهشا زود جواب بدید .
فرق xbox elite ba arcade چیه و کدومشون بهتره ؟
xbox elite مشکی j-tag شده به همراه 2 عدد دسته و باطری شارژی و شارژر باطری به همراه کینکت و کابل hdmi و هارد 500 گیگ اکسترنال چقدر قیمت میخوره خواهشا فقط سریع .
با تشکر.
سلام فرقش تو هاردش و رنگشه
والا قیمت دست دوم اصلا دستم نیست....
 

aloneboy_p75

کاربر جدید
تشکر .
آقا میثم 800 تومن می ارزه ؟
و مادربرد الایت چیه ؟
میگم به نظرت اگر الان چون پولی ندارم که ایکس وان یا پلی 4 بگیرم خوبه ی پلی 3 یا ایکس باکس 360 اسلیم یا الایت دست دوم بخرم ؟
و آیا بعد که پول دستم اومد به نظرت ایکس یا پلی 3 رو کسی میخره ؟
من خیلی مطالب تو انجمن ها خوندم که بیشتر گفتن پلی 3 خوبه .
به نظر شما کدوم بهتره ؟

(پلی 3 کپی خور 160 گیگ اسلیم چقدر قیمت میخوره ؟ )
 
آخرین ویرایش:

milad123re

عضو سایت
سلام دوستان این هم نشانه{مشخصات} های فنیPS4 :

مشخصات کلی:نوع درایو بازی : Blu-ray / DVD-ROM
پردازشگر:پردازشگر اصلی: AMD "Jaguar" Processor - 8 Cores - پردازشگر گرافیکی : 1.84Flops, AMD Radeon Graphics Core - حافظه رم : 8GB GDDR5
خروجی / ورودی:شبکه بی سیم Wi-Fi - بلوتوث - پورت USB - شبکه Ethernet
سایر قابلیت ها:هارد دیسک 500 گیگابایت - دسته بی سیم
ابعاد:275x53x305mm
وزن:2800گرم
نوع درایو بازی:Blu-ray / DVD-ROM
شبکه بی سیم:دارد
بلوتوث:دارد
پورتusb:دارد
شبکه ethernet :دارد
هارد دیسک:دارد
ظرفیت هارد دیسک:500 گیگابایت
دسته بی سیم:1 عدد
سایر امکانات:مجهز به بلوتوث نسخه 2.1 ( EDR )
• دارای پورت USB 3.0
اقلام همراه کنسول:• دسته بازی Dual Shock 4
• هدست مونو
• کابل برق
• کابل HDMI
• کابل USB
برای xbox one هم هرچه زودتر میذارم امیدوارم بتونید اسانترمیان این دو کنسول مقایسه کنید
 
آخرین ویرایش:

میثم صیام

مدیریت کل سایت
تشکر .
آقا میثم 800 تومن می ارزه ؟
و مادربرد الایت چیه ؟
میگم به نظرت اگر الان چون پولی ندارم که ایکس وان یا پلی 4 بگیرم خوبه ی پلی 3 یا ایکس باکس 360 اسلیم یا الایت دست دوم بخرم ؟
و آیا بعد که پول دستم اومد به نظرت ایکس یا پلی 3 رو کسی میخره ؟
من خیلی مطالب تو انجمن ها خوندم که بیشتر گفتن پلی 3 خوبه .
به نظر شما کدوم بهتره ؟

(پلی 3 کپی خور 160 گیگ اسلیم چقدر قیمت میخوره ؟ )
والا من بودم نمیگرفتم... پی اس تری بازی های قشنگی داره...
یه دونه 320 هست تو فروشگاه ترو تمیز با 2 تا دسته با یه بازی بوت کپی خور
 

milad123re

عضو سایت
این هم برای XBOX ONE:
مشخصات کلی:نوع درایو بازی : Blu-ray / DVD-ROM
پردازشگر:پردازشگر اصلی: Eight-Core AMD Jaguar CPU - پردازشگر گرافیکی : Custom DirectX 11.1 AMD GPU - حافظه رم : 8GB DDR3
خروجی / ورودی:شبکه بی سیم Wi-Fi - پورت USB - شبکه Ethernet
سایر قابلیت ها:هارد دیسک 500GB HDD گیگابایت گیگابایت - دسته بی سیم
نوع درایو بازی:Blu-ray / DVD-ROM
شبکه بی سیم Wi-Fi:
yes.png

بلوتوث:
no.png

پورت USB :
yes.png

شبکه Ethernet :
yes.png

هارد دیسک:
yes.png

ظرفیت هارد دیسک:500GB HDD گیگابایتگیگابایت
دسته بی سیم:
yes.png

اقلام همراه کنسول:• سه عدد پورت USB 3.0
• Wi-Fi با استاندارد IEEE 802.11n
 

milad123re

عضو سایت
نقد و بررسی کلی کنسول:
پلی استیشن 4، سریع، خشن، قدرتمند
هر روز یک گوشی جدید، یک تبلت جدید و یک لپ تاپ نو. خوشبختانه کنسول*های بازی این گونه نیستند. در 18 سالی که از تولد نخستین پلی استیشن می*گذرد، امسال تازه شاهد به بازار آمدن نسل چهارم از این خانواده بودیم. این درست برخلاف پدیده ای مثل گوشی تلفن همراه است. قطعا اگر پلی استیشن 1 را پدر بدانیم، پلی استیشن 4 نتیجه*ی این خانواده است. نتیجه ای که با کوله باری از تجربه ساخته شده و سونی هرچه داشته، سخاوتمندانه به آن بخشیده است. هرچه داشته را به آن بخشیده، تا ادامه*ی پلی را بسازد که شیفتگان بازی*های دیروز را به بازی کن*های خوشبخت امروزی متصل می*کند.

doanlvbb.jpg

سخت افزار، طراحی، عملکرد
هیچ وقت سنگ*های مونولیتی که فضانوردان آپولو از ماه به زمین آورده*اند را دیده*اید؟ Playstation 4 به طرز غریبی شبیه به آن*ها ساخته شده. مشکی، زمخت و تیز. هرچند که در ظاهر این طور است، ولی PS4 با قطر 53 میلی متر، کاملا باریک*تر از نخستین نسخه*ی PS3 و نسخه*ی سال 2012 آن ساخته شده است. این کنسول تنها 15 میلی متر قطورتر از نسخه*ی سوپر اسلیم PS3 است. بعلاوه با وزن 2.8 کیلوگرم، کمی بیشتر از نصف PS3 نخستین وزن دارد و البته 600 گرمی هم از آخرین نسخه*ی PS3 سنگین*تر است.

o61u0ysa.jpg

اگر PS4 سنگی از کره*ی ماه باشد ، رقیب اصلی آن یعنی Xbox One، قطعا مریخی است. PS4 ظریف*تر، کوچک*تر، سبک*تر و باریک*تر ساخته شده تا در زیر تلویزیون ظاهری دلنشین تر داشته باشد. در حقیقت Xbox One حدود 10 درصد نسبت به مدل قبلی*اش یعنی Xbox 360 بزرگتر شده است. مایکروسافت برای این بزرگ سازی دلیل خوبی داشته. سیستم کولینگ یا همان خنک کنندگی 360 اندکی ناکارآمد نشان می داد. این بزرگتر کردن جعبه در جهت کمک به سیستم کولینگ بوده است. با این حال Xbox 360 با قوس*هایی که داشت از نظر زیبایی در سطح بالاتری قرار می*گرفت.

console_comparison.jpg

از نظر ظاهری، PS4 گویی می*خواهد یک پیغام را به مخاطب منتقل کند. "من یک اسباب بازی نیستم!" درست است که به هر صورت PS4 وسیله ای برای بازیست، ولی با گوشه های تیز و رنگ مشکی، چنان ظاهر جدی به خود گرفته، که سخت بتوان آن را وسیله ای برای بازی کودکان دانست. اساسا گویی این کنسول از چهار قطعه درست شده است. اگر آن را عمودی بر روی میز قرار دهیم، دو قطعه در بالا و دو قطعه در پایین دارد. دست کم با ظاهر خشکش می*تواند در زیر میز تلویزیون شما، در کنار سیستم صوتی و هرچه که در آن حوالی دارید، نظر همگان را کاملا به خود جلب کند. اما از همه ی این ها که بگذریم، PS4 زشت نیست.

yn0qpcs5.jpg

نکته ای که باعث می*شود بابت آن سونی را تحسین کنیم، این است که این بار ظاهر PS4 را از لوگو و برچسب*های خیلی زیاد و متنوع خالی کرده است. کنسول را که به صورت عمودی بر روی میز قرار دهیم، تنها لوگوهایی که می*توان بر روی دستگاه دید، شامل لوگوی نقره ای رنگ خود پلی استیشن در قسمت کناری قطعه*ی بالا سمت راست، لوگوی سونی در روبروی قطعه*ی بالا سمت راست و دو PS4 در بغل و روبروی دو قطعه*ی پایینی می*شوند. طبق همین رویه، حتی دکمه های پاور و دیسک اجکت نیز نسبتا مخفی قرار گرفته*اند تا احتمالا در نگاه اول اصلا متوجه آن*ها نشوید. اگر دستگاه را به صورت افقی بر روی میز قرار دهیم، گویی کاملا به صورت دوطبقه ساخته شده است. بین طبقات شیارهایی قرار دارد که در آن جا می*توان دو پورت USB 3.0 را مشاهده کرد. همچنین شیار بارگزاری مکشی دیسک بلوری هم همان جا در سمت چپ قرار دارد و البته در نگاه اول غیر قابل مشاهده است. دکمه های پاور و دسک اجکت نیز بین آن*ها قرار گرفته است. این شیار بین طبقات دور تا دور بدنه ادامه پیدا کرده تا به خوبی پنهان کننده*ی سیستم تهویه نیز باشد. عمده*ی قسمت پشتی دستگاه به پنجره های تهویه اختصاص یافته است. به جز یک ردیف در یک قطعه که در آن جا شاهد پورت HDMI، Digital Out، Ethernet و کابل دوربین هستیم. خوشبختانه سونی آداپتور برق را داخل خود دستگاه قرار داده تا دیگر آن آداپتور خارجی آجر مانند همیشه دست و پا گیر را نداشته باشید. ورودی پاور در همان قسمت پشتی بر روی قطعه*ی بغلی قرار دارد. از نظر اتصالات بیسیم نیز PS4 ازWiFi و Bluetooth 2.1 پشتیبانی می*کند.

rrrr.jpg

به دلیل معماری سخت افزاری پیچیده ای که همراه PS3 شده بود، در تمام طول عمرش همواره یک کابوس برای برنامه*نویسان ثالث بازی*ها باقی ماند. سونی برای اینکه از تکرار آن فاجعه جلوگیری کند، از پردازنده*ی هشت هسته ای X86 AMD Jaguar و پردازنده*ی گرافیکی Radeon بر روی PS4 بهره برده تا بازی سازی برای آن مقدار زیادی شبیه به کامپیوتر شود و بدین ترتیب برنامه نویس های ثالث بازی، برای این کار بیشتر ترغیب شوند. با این حال سونی پا را از این فراتر گذاشته و این بار 8 گیگابایت حافظه*ی رم GDDR5 را با کنسول همراه کرده است. این یعنی کاملا بیشتر از PS3 و البته کاملا قدرتمندتر از Xbox One. این حافظه*ی گران قیمت باعث می*شود که در طی سال*های آینده، PS4 همچنان کنسولی بسیار خوب باقی بماند و عمر زیادی داشته باشد. به طور کلی، طبق ادعای سونی، PS4 تا 10 برابر از PS3 قدرتمندتر است.
PS4 و Xbox One از پردازنده*هایی به غایت شبیه به هم بهره می*برند. بعلاوه، از APU جهت ادغام CPU و GPU استفاده می کنند. ظاهرا که سرعت پردازشی PS4 با اختلافی 400 مگاهرتزی نسبت به Xbox 1 بیشتر است و به 2 گیگاهرتز می*رسد. به هر صورت سوییچ به پردازنده*ی AMD برای هر دو اتفاق مهمی محسوب می*شود. صد البته AMD هم از خوشحالی در پوست خود نمی گنجد. گرافیک به کار رفته در Xbox One قدرتی معادل کارت گرافیکی Radeon HD7000 با 8 گیگابایت حافظه*ی اختصاصی DDR3 و 32 مگابایت eSRAM دارد. این در حالیست که گرافیک PS4 چیزی معادل همین Radeon HD7000 با 8 گیگابایت حافظه*ی اختصاصی GDDR5 است. عملکرد آن*ها اصلا مثل هم نیست و PS4 دست کم 50 درصد قدرتمندتر است.

slr7k07s.jpg

در حین عملکرد، PS4 کنسول نسبتا کم سر و صدایی است و تا حدودی گرم می*شود. البته نه آن قدر گرم و داغ که نگران شوید. تنها مورد منفی که می*توان در این کنسول بازی مشاهده کرد این است که وقتی برای نخستین بار دیسک یک بازی را درون شیار مربوط قرار می*دهید، به یکباره صدای خیلی زیادی تولید می*شود. تقریبا همان مقدار صدایی که از PS3 Super Slim می*شنیدیم. اما خوشبختانه این صداها مربوط به اول کار است و کم کم کاهش می*یابد.

گیم پد Dual Shock 4
بدون تردید باید گفت که Dual Shock 4 بهترین دسته*ی بازی است که سونی تا به حال تولید کرده. این دسته*ی بازی، اصطلاحا Perfect و بدون نقص نیست، ولی در عوض خیلی نزدیک به بی نقص است. در بیشتر موارد، Dual Shock 4 را می*توان نسخه*ی بهبود یافته*ی Dual Shock 3 دانست. دو استیک استاندارد شستی، یک D pad یا همان پد دکمه های جهت دار بر روی قسمت سمت چپ، پد دکمه های عملکردی در سمت راست و چهار دکمه در قسمت بالا همچنان فرم اصلی را تشکیل می*دهند. بعلاوه سنسور تشخیص تراز و موتور لرزاننده*ی Dual Shock 3 با مقداری بهبود حفظ شده*اند.
استیک*های شستی اکنون مقداری مقعر با لبه*هایی برآمده ساخته شده*اند که باعث می*شود خیالتان از بابت لیز نخوردن انگشت راحت باشد. این در حالیست که بزرگ*ترین نقطه*ی ضعف Dual Shock 3 همان استیک*های محدب آن بودند. بنابراین نتیجه می*گیریم که سونی به بازخورد مشتریان توجه کرده است. به طور کلی، ساخت Dual Shock 4 کاملا ارگونومیک تر و مدرن*تر از Dual Shock 3 است.

u1kqklr9.jpg

فراتر از استانداردها، سونی یک سری ویژگی*های اضافی را نیز با این دسته*ی بازی همراه کرده است. یک اسپیکر، یک تاچ پد بزرگ قابل کلیک، یک ستون نور، دو دکمه*ی Share و Option به جای دکمه های سنتی Start و Select از آن جمله هستند. هرچند که این آپشن ها خیلی خوب بوده*اند، ولی چیز خیلی زیادی به تجربه*ی گیمینگ شما اضافه نمی*کنند. برای مثال اسپیکر موجود بر روی آن صدای زیادی تولید نمی*کند و در کل دست کم در بازی*هایی که در نخست برای PS4 وجود دارند، خیلی کارآمد نیست. چراغ جلویی هم خیلی شگفت انگیز نیست و تنها با بازی*هایی کاربرد دارد که به همراه دوربین PS4 کار می*کنند. در غیر آن صورت بلا استفاده است. این دسته در حقیقت قسمتی از سیستم Move را تشکیل می*دهد. سونی سعی کرده که با اضافه کردن یک ستون مجهز به دو دوربین که کنار تلویزیون قرار می*گیرد مقداری سیستمش را شبیه به Kinect مایکروسافت کند. این دو دوربین هرکدام رزولوشن 1280×800 پیکسلی دارند. البته این را در جعبه*ی PS4 نگذاشته تا مجبور باشید آن را به صورت جداگانه خریداری کنید. احتمالا نخواسته قیمت PS4 از Xbox One بیشتر شود.

namelm8v.jpg

در سوی مقابل، مایکروسافت کاملا بر روی دستگاه کنترل حرکتی خود یعنی Kinect کار کرده است. اکنون این دستگاه دیگر جزئی جدا نشدنی و ضروری Xbox One شده است. Kinect جدید که Kinect 2.0 نیز نامیده می*شود، کاملا پیشرفت کرده و از دوربین*های Full HD به جای VGA بهره می*برد. همچنین از سنسور فروسرخ برای بدست آوردن درکی بهتر از عمق میدان و فاصله*ی سوژه تا دوربین استفاده می*کند. این Kinect میدان دید خیلی بیشتری را نسبت به مدل پیشین در بر می*گیرد و آن قدر دقیق است که می*تواند باز شدن دو انگشت از یکدیگر را نیز تشخیص دهد. در ضمن این بار می*تواند حرکت تا 6 نفر را تشخیص دهد. ظاهرا که این دستگاه می*تواند تا 2 گیگابایت دیتا در ثانیه را آنالیز کند.
تاچ پد Dual Shock 4 را می*توان بهترین و مفیدترین افزونه*ی جدید این دسته*ی بازی دانست. این تاچ پد می*تواند در موقعیت*های مختلف کاملا کاربردی باشد. دکمه*ی Share هم چیزیست که امروزه برای اتصال به شبکه های اجتماعی کاملا ضروری می*نماید. دکمه*ی Share این دسته در قسمت بالا و بین D Pad و تاچ پد قرار گرفته است. به هر صورت در دنیایی که امروز در آن زندگی می*کنیم، به اشتراک گذاشتن موفقیت*هایی که در یک بازی کسب کرده*ایم، می*تواند ضروری باشد.
به طور کلی باید گفت که بازی کردن با Dual Shock 4 یک تجربه*ی بی نظیر است. این دسته*ی بازی کاملا آسان استفاده، پاسخگو، خوش ساخت و البته آشناست. به نظر می*رسد این دقیقا همان چیزیست که عاشقان بازی با کنسول*های سونی، از نسل بعدی گیم پد انتظار داشتند. برخلاف Dual Shock 3، نقاط ضعف Dual Shock 4 خیلی کم هستند. متاسفانه بعد از هر 3 یا 4 ساعت استفاده از دسته*ی بازی، نیاز به شارژ دوباره*ی آن خواهد بود. می*توانید دسته را با اتصال از طریق کابل Micro USB به کنسول شارژ کنید.

دکمه*ی Share
همه*ی خوبی*ها و نقاط قوت PS4 به یک طرف، دکمه*ی Share بر روی Dual Shock 4 نیز در طرف دیگر. این دکمه به شما اجازه*ی پخش زنده*ی بازی از طریق Twitch یا Ustream بر روی اینترنت و البته آپلود کلیپ*های 15 دقیقه ای از بازی در حال انجام شما بر روی فیس*بوک را می*دهد. نکته*ی شگفت آور این است که همه*ی این کارها را خیلی بی نقص انجام می*دهد. در هر کجای بازی که باشید، می*توانید با فشردن دکمه*ی Share، اپلیکیشن پخش را باز کنید. آپشن های آپلود اسکرین شات و ویدیو، بعلاوه*ی پخش زنده*ی بازی دیده می*شود. شاید Screen Shot کمترین جذابیت را داشته باشد. به صورتی که وقتی دکمه*ی Share را می فشارید و نگه می*دارید، می*توانید عکس صحنه*هایی از بازی را بر روی فیس*بوک یا توییتر آپلود کنید. بعلاوه*ی یک مسیج در زیر آن. از طریق Upload Video Clip نیز می*توانید قسمت*هایی تا 15 دقیقه از بازی خود را انتخاب کنید و با مقداری کراپ کردن و ویرایش آن را بر روی شبکه*ی اجتماعی آپلود کنید. Live Broadcast یا همان پخش زنده، جذاب*ترینشان است و می*توانید پخش زنده*ی تمام بازی خود را بر روی اینترنت قرار دهید. حتی صدا و تصویر خود شما نیز از طریق میکروفون و دوربین می*تواند در کنار تصویر زنده*ی بازی کردن شما قرار گیرد. برای بسیاری از بازی کننده ها، دیگر از این بهتر نمی*شود و برای ما با این اینترنت لاک پشتی و خسته، چیزی جز حسرت باقی نمی گذارد. به هر صورت دکمه*ی Share یکی از نقاط قوت بزرگ PS4 است که آینده*ی 10 ساله*ی آن را تحت تاثیر قرار می*دهد.

m7ziuwfa.jpg

نرم افزار
بگذارید نکته ای را صادقانه بگوییم، بدون نصب Day One Patch نسخه*ی 1.5، بر روی PS4 هیچ چیز وجود ندارد. نه سیستم عامل، نه پخش بلوری، نه دسترسی PSN، نه مالتی پلیر آنلاین، نه پلی استیشن استور و نه پخش آنلاین. Day One Patch حدود 323 مگابایتی حجم دارد و پس از دانلود، نصب آن سه دقیقه زمان می*برد. پس از Restart شدن اتوماتیک، دنیایی در مقابل چشمان شما گشایش می*یابد.
واسط کاربری دسک تاپ جدید PS4، یک ارتقاء جدی و عالی نسبت به واسط کاربری نسبتا گیج کننده*ی PS3 به حساب می*آید. این واسط کاربری در حقیقت یک سری موزائیک*های مربعی شکل را شامل می*شود که با انتخاب هرکدام می*توانید محتوای بیشتر را شاهد باشید. کافیست که برای مثال یک بازی را انتخاب کنید. در این صورت می*توانید شاهد یک Over View که سازنده*ی بازی به صورت متن، عکس و ویدیو ارائه می*دهد یا فعالیت*های اخیر در شبکه های اجتماعی و نیز بازی*های مشابه باشید. در حقیقت وقتی دیسک یک بازی جدید را وارد می*کنید، آن بازی به طور کامل بر روی حافظه*ی 500 گیگابایتی ذخیره می*شود و برای همیشه موزائیک آن بر روی دسک تاپ جای می*گیرد. مگر اینکه آن را Uninstall کنید. همین منوال در مورد بازی*هایی که از PS Store دانلود می*کنید هم وجود دارد. وقتی بازی*ها زیاد می*شوند، دسک تاپ واقعا جای شلوغی می*گردد.

7xxs48dk.jpg

به طرز غیر قابل باوری، Music Unlimited تنها آپشن شما برای پخش موسیقی از طریق PS4 است. بالا آمدن Music Unlimited نسبتا طولانی است و زمان زیادی برای این کار طول می*کشد. بعلاوه کار کردن با آن هم همینطور کند و ناروان است. Hulu Plus و Netflix مقداری سریع*تر بارگزاری می*شوند و تجربه*ی مرورگری وب با آن نیز چندان تفاوتی با کنسول*های دیگر ندارد. به طور کلی دست و پنجه نرم کردن با محیط وابسطه به کیبورد و ماوس، بدون کیبورد و ماوس می*تواند کاملا مشکل باشد. حتی با وجود تاچ پد باز هم مرورگری وب خیلی آسان نیست.

ریموت پلی
اگر از جمله*ی کسانی هستید که ناامیدانه فکر می*کردید ریموت پلی دیگر بر روی PS4 منقرض شده است، می*توانید خوشحال باشید که این طور نیست. در حقیقت این تصور از آن جا ناشی شد که در روزهای نخست معرفی این کنسول، به خبرنگاران اجازه*ی انجام ریموت پلی با PS4 داده نشد و همه فکر کردند که اساسا سونی این قابلیت را از روی آن برداشته است. خوب ما باید بگوییم که نه تنها این قابلیت وجود دارد، بلکه تقریبا بی نقص کار می*کند.
قابلیت ریموت پلی، ویژگی است که به همراه PS Vita کار می*کند. اگر PS Vita دارید یک انسان خوشبخت هستید، در غیر این صورت یا باید به فکر خرید آن باشید و یا چشمتان به PS Vita ی دوستتان دوخته باشد. پس از آن، چیزی که بر روی PS Vita لازم خواهید داشت، اپلیکیشن PS4 Link خواهد بود. این اپلیکیشن بر روی آخرین نسخه*ی سیستم عامل Vita موجود است. با ورود به این اپلیکیشن، دو آپشن خواهید داشت. Remote Play و Second Screen. Sencond Screen چیزی نیست جز کنترل واسط کاربری PS4 از طریق صفحه*ی لمسی Vita. با این حال برای اینکه بتوانید به صورت تمام و کمال، واسط کاربری PS4 را بر روی Vita داشته باشید، بهتر است که Remote Play را انتخاب کنید. پس از آن، سیستم به دنبال Wi-Fi کنسول PS4 می*گردد و سپس از شما یک کد 8 رقمی برای رجیستر کردن دستگاه درخواست می*کند. این تنها کاریست که لازم است بکنید و پس از آن، کل اینترفیس PS4 را بر روی نمایشگر Vita داشته باشید. سونی توصیه می*کند که برای داشتن یک اتصال پایدار تر، Vita و PS4 را از طریق Ethernet متصل کنید. با این حال برای ما از طریق Wi-Fi مشکلی پیش نیامد.
اما واقعا از طریق ریموت پلی و Vita چه کارهایی می*توان انجام داد؟ جواب این است که تقریبا هر کاری. از انجام بازی گرفته تا مرورگری اینترنت و رفتن در PS Store. واقعیت این است که از طریق Wi-Fi تا فاصله*ی 6 متری از PS4 بدون هیچ مشکلی کار می*کردیم. بیشتر از آن می*توان شاهد یک سری مشکلات در اتصال بود.

9errg3ff.jpg

بازی*ها
اگر به دنبال تفنگ، انفجار، آتش و کمی هیجان هستید، بازی Kill Zone: Shadow Fall می*تواند انتخاب نخست شما باشد. در حقیقت این بازی یکی از آپشن هایی است که می*توانید توان گرافیکی PS4 را به چالش بکشید. رنگ*ها، سایه*ها، کاراکترها، همه و همه چنان گرافیک عمیقی دارند که علاوه بر PS4 می*توانید دوستانتان که هنوز PS4 نخریده*اند را نیز به چالش بکشید و به هیجان وادارید.

kilzzone_620pbodyimg.jpg

اما به جز Shadow Fall، بازی*های شگفت انگیز دیگری هم وجود دارند. Resogun بازی است که واقعا می*توان آن را یک نمایش گرافیکی دانست. شما یک سفینه*ی دو بعدی در دنیایی سه بعدی هستید که باید سفینه های فضایی*ها را شکار کنید و همزمان، ناجی مردم از روی زمین به منطقه ای امن باشید. انفجارها و شلیک گلوله*ها، بعلاوه*ی صحنه های گرافیکی خیلی پیچیده، همگی جاهایی هستند که PS4 به خوبی از پس آن*ها بر می*آید.

resogunps4_620pxbodyimg.jpg

10 دقیقه بیشتر لازم نیست که Knack را بازی کنید و سپس متوجه شوید که آن چیزی نیست جز نسخه*ی بعدی Crash Bandicoot. بازی، عمق میدان خیلی زیاد و کاراکترهای متحرک متعددی دارد و PS4 از پس همه*ی آن*ها به خوبی بر می*آید. این بازی از آن*هایی است که خشونتش با شخصیت*های فانتزی*تر ترکیب شده تا برای سنین پایین*تر هم مناسب باشد و در کل یک بازی ملایم به حساب آید.

knackps4_620pxbodyimg.jpg

مطمئنا Battlefield یکی از نام آشناترین بازی*های PS4 است. از آن بازی*هایی که چنان شما را در محیط جنگ واقعی غرق می*کند که کاملا از محیط اطراف جدا می*شوید. عمق میدان زیاد، انفجارها و تحرکات بسیار، همه و همه از جمله عناصری هستند که تمام توان PS4 را می*طلبند و خوشبختانه این کنسول خیلی خوب از پس آن*ها بر می*آید. Battlefield 4 حقیقتا یک بازی اول شخص محبوب و عالی است.

bf4_ps4.jpg

Assassin Creed دیگر بازی است که در ابتدای حضور PS4 می*توان آن را بازی کرد. این بازی نیز همانند Battlefield کاملا قدیمی و محبوب است و این بار شما می*توانید بازی گر نسخه*ی 4 یا همان Black Flag باشید. شما در محیطی شبیه به جزایر کاراییب بازی می*کنید و علاوه بر درگیری*های تن به تن، هدایت یک کشتی را نیز بر عهده خواهید داشت.

ac4_ps4.jpg

جمع بندی
به طور کلی باید گفت، هرچند که می*دانیم در این دوره و زمانه پول را به زحمت می*توان پس انداز کرد، ولی واقعیتش این است که PS4 دستگاهیست که ارزش خرج کردن همه*ی پس*اندازتان را دارد. کنسول بازی هم چیزی نیست که هر سال بخواهید عوضش کنید، بلکه تا 10 سال دیگر آن را خواهید داشت. تا 10 سال دیگر هم اگر کودک هستید جوان خواهید شد و اگر جوان هستید، پا به سن خواهید گذاشت. بنابراین PS4 می*تواند دوستی ماندگار برای شما باشد. دوستی که به جز سیستم تشخیص حرکتش، برتری*های فراوانی نسبت به Xbox One دارد و نسبت به PS3 نیز گویی موجودی از دنیای دگر است.



مزایا:
ایفای نقش به عنوان بهترین کنسول بازی از نظر عملکرد گرافیکی تا زمان معرفی
به همراه داشتن گیم پد Dual Shock 4 با تمام امکانات بی نظیر آن
طراحی منحصر بفرد و مدرن، به رقم زمخت بودن


معایب:
عمر کم باتری گیم پد Dual Shock 4
 

aloneboy_p75

کاربر جدید
با سلام
آقا این دستگاه کپی خوره ؟ PS3
اگه نیست میشه کپی خورش کرد ؟ خرجش چقده ؟
(آقا میثم به نظرتون پلی 3 بگیرم یانه ؟ خودم دست دوم میخوام چون پول کافی ندارم ، و اصلا ارزش داره ایکس باکس بگیرم ؟)
ممنون
 

Captain.Ehsan

کاربر شناخته شده
با سلام
آقا این دستگاه کپی خوره ؟ ps3
اگه نیست میشه کپی خورش کرد ؟ خرجش چقده ؟
(آقا میثم به نظرتون پلی 3 بگیرم یانه ؟ خودم دست دوم میخوام چون پول کافی ندارم ، و اصلا ارزش داره ایکس باکس بگیرم ؟)
ممنون
ایکس باکس بگیری بهتره چون هم کپی خور کردنش راحت تره و هم بازی هاش ارزون تر پیدا میشن
 

milad123re

عضو سایت
سلام دوستان این هم نقدی بر XBOX ONE :
Xbox One، دوست داشتنی، سریع، مجهول
در زمانه*ی عجیبی به سر می*بریم. در خبرهای تکنولوژی، از کفش*هایی می*خوانیم که Wi-Fi دارند. از اتوموبیل هایی که پرواز و از پرینترهایی که پیتزا چاپ می*کنند. دست کم از این سه مورد، هیچ کدام به صورت گسترده، تولید و استفاده نشده*اند. پس روبات*های خدمتکاری که قرار بود در خانه و محل کار، ما را تر و خشک کنند کجا هستند؟ هنوز هم که به هتلی پنج ستاره بر روی ماه نرفته*ایم! این بود آینده ای که 30 سال پیش متصور بودیم؟ از همه*ی این*ها که بگذریم، در کنسول بازی جدید مایکروسافت، یعنی Xbox One، می*توان فن آوری هایی را مشاهده کرد که احتمالا جزو تخیلات و آرزوهای پیش گویان سه دهه*ی پیش بوده*اند. اینکه جلوی دستگاه بنشینید و با صدای رسا بگویید، Xbox, ON!، سپس دستگاه روشن شود خیلی شگفت انگیز است. اینکه جلوی دستگاه بایستید و کاراکتر درون بازی با کوچکترین حرکت بدن شما، حرکت کند هم معجزه آساست. Xbox One نسل سوم کنسول*های بازی مایکروسافت به حساب می*آید که پس از Xbox 360 موفق و Xbox نخستین، در سال 2013 به بازار آمده است و می*رود که در چند سال آینده، رقیب پایاپای PS4 باشد.

1.jpg

سخت افزار
همانطور که در نقد و بررسی PS4 هم اشاره کردیم، Xbox One کنسولی کاملا بزرگ است که به شکل یک مکعب مستطیل مشکی رنگ ساخته شده. البته رویمان نشد که مثل PS4 آن را یک تخته سنگ بخوانیم. این در حالیست که Xbox One برای این لقب محق*تر است. Xbox 360 با طراحی قوسی شکل، هم جذاب*تر و هم 10 درصدی از Xbox One کوچکتر است. Xbox One کنسولی کاملا بزرگتر از PS4 است. هرچند که Xbox One دستگاه بزرگتری است، ولی سازنده حتی زحمت این را به خود نداده که آداپتور برق را درون دستگاه جای دهد و متاسفانه مثل مدل قبلی، آداپتور برق همانند یک آجر همواره بیرون از دستگاه است. این در حالیست که با وجود جثه*ی کوچک PS4، آداپتور برق درون دستگاه جای داده شده است.

2.jpg

چند هفته*ی پیش که برای نخستین بار Xbox One را دیدیم، به نظرمان آمد که چقدر شبیه به تصورات یک طراح صنعتی در سال 1973، از یک پخش کننده*ی VCR در سال 2000 است. طراحان این کنسول سعی کرده*اند مقداری ظاهر فشن به آن بدهند و از پلاستیک مشکی مات و براق در بدنه*ی آن استفاده کرده*اند. بدین ترتیب به جای درست کردن ابرو، چشمش را کور کرده*اند و در تمام محلی که پلاستیک براق استفاده شده، Xbox One به شدت مستعد جذب اثر انگشت است. البته واقعا کنسول بازی دستگاهی نیست که همواره بخواهید به آن دست بزنید و پس از نصب، برای همیشه زیر تلویزیون شما جای می*گیرد.

4.jpg

وقتی کنسول را به صورت افقی روی میز قرار می*دهیم، نیمی از صفحه*ی بالایی که توسط شبکه*ی خروجی تهویه پوشانده شده، قابل مشاهده می*شود. مشخص است که سیستم کولینگ ضعیف Xbox 360 حسابی روی ذهن طراحان Xbox One اثر گذاشته و سعی کرده*اند که دیگر آن فاجعه تکرار نشود. البته جالب این جاست که تلاش نکرده*اند با فن*های پر قدرت و پر سر و صدا این نقص را جبران کنند و خوشبختانه کنسول عملکردی کاملا کم سر و صدا دارد. احتمالا علت جثه*ی بزرگ دستگاه، همین برای کمک به خنک ماندن دستگاه بوده است.

5.jpg

از روبرو که به دستگاه نگاه کنیم، تنها شیاری که می*توان در آن قسمت مشاهده کرد، ورودی مکشی بلوری است. پلاستیک*های اطراف آن هم از نوع مشکی مات است تا نگران بر جای ماندن اثر انگشت خود در آن قسمت نباشید. در عوض دکمه های لمسی در قسمت روبرو سمت راست قرار دارند و توسط پلاستیک مشکی براق احاطه شده*اند. البته شاید ترجیح بدهید که کنسول را با فرمان صوتی، و با گفتن جمله*ی Xbox ON! روشن کنید.

6.jpg

یکی از پورت*های USB این کنسول در قسمت سمت چپ بدنه قرار گرفته است. در قسمت سمت چپ و متمایل به جلو. بدین ترتیب دست کم می*توانید گیم پد را خیلی آسان شارژ کنید. اما به قسمت پشتی که برویم، جاییست که با انبوه پورت*ها مواجه می*شویم. ورودی پاور، دو پورت دیگر USB 3.0، پورت Ethernet، HDMI، یک پاور USB و خروجی صوتی اپتیکال.

7.jpg

متفاوت با PS4
درون Xbox One ای پی یوی 8 هسته ای Jaguar ساخت کمپانی AMD قرار گرفته است. یعنی تقریبا همان چیزی که بر روی PS4 هم یافت می*شود. تفاوت اصلی در سرعت نهفته است. به صورتی که سرعت چیپ Xbox One در حدود 1.75 گیگاهرتز و PS4 حدود 1.6 گیگاهرتز است. بعلاوه تعداد هسته های GPU این دو نیز تفاوت می*کند. Xbox One دارای 12 قطعه*ی GCN Compute با 768 شیدر در مجموع است و این در حالیست که PS4 دارای 18 قطعه از اولی و 1152 شیدر است. این باعث می*شود که PS4 از نظر قدرت پردازش گرافیکی خام کاملا برتر از Xbox One باشد و حتی سرعت ساعتی بالاتر 854 مگاهرتزی GPU ایکس باکس در برابر 800 مگاهرتز PS4 نتواند این اختلاف را جبران کند.
برای اینکه اختلاف عمیق*تر شود، باید گفت که هرچند هر دو از 8 گیگابایت حافظه*ی RAM بهره می*برند، ولی رم PS4 از نوع GDDR5 با سرعت 5500 مگاهرتز در برابر 2133 مگاهرتز رم DDR3 در Xbox One است. این باعث می*شود که پهنای باند بین CPU، GPU و RAM در PS4 کاملا بیشتر باشد. در ضمن نباید فراموش کنیم که همواره در Xbox One قسمتی از توان سخت افزاری صرف کینکت و سیستم عامل مفصل*تر آن می*شود. در حالی که در PS4 این چنین نیست.
البته در انجام بازی*هایی چون Forza 5 و Ryse ممکن است اصلا این تفاوت گرافیکی به نظرتان نیاید و بازی*ها خیلی خوب باشند، ولی مسئله*ی اصلی در رزولوشن است. بازی*هایی مثل Battlefield 4 و Call Of Duty: Ghosts بر روی Xbox One با رزولوشن 720p HD و بر روی PS4 با رزولوشن Full HD پخش می*شوند. هرچند که باز هم در یک فاصله*ی مناسب از تلویزیون و بر روی پنل های کوچکتر از 46 اینچ چندان متوجه تفاوت نخواهید شد.

14.jpg


13.jpg


15.jpg


گیم پد
برخلاف گیم پد PS4، گیم پد Xbox One را می*توان یک دسته*ی بازی کاملا استاندارد دانست. گیم پدی که نسبت به مدل قبلی*اش بر روی Xbox 360، نه انقلابی، بلکه تنها یک بهبود بوده است. همچنان می*توانیم همان استیک*های شستی که در یک ردیف قرار نگرفته*اند را ببینیم. بعلاوه*ی D-Pad، چهار دکمه*ی عملکردی، دو دکمه*ی وسط و البته، دکمه*ی Xbox Home. آن دو دکمه*ی وسط، دیگر Start و Back نیستند و تنها Menu و View را شامل می*شوند. این دو چه در بازی و چه در بیرون از آن، می*توانند کاربردهای زیاد و مختلفی داشته باشند. بر روی استیک*های شستی هم تلاش زیادی انجام گرفته تا احتمال لغزش انگشت را کاهش دهد. بدین ترتیب که علاوه بر مقعر بودن، لبه*ها از لاستیک زبر و طرح دار ساخته شده*اند. این واقعا خوب است و عملکرد استیک*ها حتی از Dual Shock 4 نیز بهتر است. خود استیک*ها حرکتی نسبتا روان*تر نسبت به مدل قبلی دارند و دقت آن*ها تقریبا یکسان است.

16.jpg

هرچند که گیم پد Xbox 360 خیلی خوب بود، ولی نقطه*ی ضعف آن را می*شد در D-Pad اش مشاهده کرد. البته در سال 2010 یک نسخه*ی بهبود یافته از دسته بازی 360 ارائه شد که D-Pad بهتری داشت، ولی گیم پد One از آن هم بهتر است. اکنون دکمه های D-Pad کلیک*های خیلی مشخصی دارند و عملکردی عالی را ارائه می*دهند. البته بهتر است که در بازی*های امروزی، دیگر از این دکمه*ها برای هدایت کاراکتر استفاده نکنید و از همان استیک*ها بهره ببرید.

17.jpg

Impulse Triggers نامی است که مایکروسافت بر روی دکمه های تریگر گیم پد Xbox One نهاده است. هرچند که اسمی کمی ناجور دارند، ولی این دکمه های جدید دارای لرزاننده، حقیقتا پدیده های خوبی هستند. در واقع می*توان گفت که اگر تاچ پد ویژگی مثبت Dual Shock 4 بود، قطعا ایمپالس تریگر ویژگی مثبت گیم پد ایکس باکس وان است. توصیف میزان کارآمدی آن*ها مقداری مشکل است، واقعا باید امتحان کنید تا احساس واقعی آن را دریابید. همچنین به لطف لاستیکی که بین تریگرها و بدنه قرار گرفته، صدای فشرده شدن کمتری را نیز تولید می*کند. تنها ایرادی که می*توان به آن وارد دانست، دکمه های Shoulder است که مقداری سفت*تر از دکمه های مشابه بر روی دسته*ی 360 می*باشند. شارژدهی باتری با در نظر گرفتن اینکه انرژی از طریق دو عدد باتری AA تامین می*شود فوق*العاده است. به صورتی که در عرض یک هفته و نیمی که باتری*های قابل شارژ را درون آن گذاشته بودیم، هیچ وقت تمام نشدند. در عین حال خوبی*اش این است که با اتصال گیم پد از طریق کابل میکرو USB به پورت USB کنسول می*توانید آن*ها را شارژ کنید.

19.jpg

کینکت
بیشتر ما بر روی گوشی*های تلفن همراه یا تبلت خود دوربین داریم. کنسول بازی ایکس باکس وان هم دوربین دارد. همانطور که در نخست اشاره کردیم، کینکت را می*توان از جمله تصورات 30 سال پیش بشر دانست که اکنون محقق شده است. کینکت با دوربینی Full HD که می*تواند حتی در تاریکی ببیند و تپش قلب شما را تشخیص دهد! حتی وقتی ایکس باکس خاموش است، کینکت همیشه می*شنود تا هر زمان فرمان دادید، کنسول را روشن کند. کمی ترسناک شد، نه؟

20.jpg

کینکت همان چیزیست که اختلاف قیمت 100 دلاری بین PS4 و Xbox One را رقم زده است. کینکت 2 اکنون جزئی جدایی ناپذیر از Xbox شده است و دقیقا همان ویژگی است که خریداران را بین انتخاب PS4 و Xbox One به تامل وا می*دارد. دوربین و میکروفون کینکت بر روی ستون سیاه رنگی که در کنار تلویزیون قرار می*گیرد، قرار دارند. این دستگاه کاملا بزرگتر از چیزیست که بر روی Xbox 360 وجود داشت. بوسیله ی فرمان صوتی تقریبا هرکاری می*توانید با کنسول انجام دهید و اتفاقا نسبتا سهل و سریع است. با این حال احتمالا آخرش به همان کنترل از طریق دسته روی خواهید آورد. یکی از جالب*ترین قابلیت*هایی که کینکت به ما ارائه می*دهد، قابلیت تشخیص چهره است. تشخیص چهره*ی ایکس باکس وان خیلی سریع و بی خطا کار می*کند. بعلاوه حسی از مالکیت شخصی بر روی کنسول را به شما القاء می*کند. میدان دید دوربین کینکت کاملا گسترده تر از مدل پیشین شده تا برخلاف کینکت قبلی، نیازی به چرخیدن فیزیکی نداشته باشد. تشخیص حرکت و بدن کینکت هم به طرز اعجاب آوری بهتر شده است. حرکات بدن خیلی دقیق درک می*شود و این را به خصوص در رقص می*توان به خوبی فهمید. در ضمن کینکت 2 می*تواند تا 6 نفر را به صورت همزمان تشخیص دهد و حرکات آن*ها را ردیابی کند. ظاهرا که کینکت توانایی آنالیز تا 2 گیگابایت دیتا در ثانیه را دارد. البته مشکلاتی هم وجود دارد، برای مثال کمینه ی فاصله ی قرار گرفتن در مقابل دوربین کینکت که توسط مایکروسافت توصیه شده، حدود 1.4 متر است که در آپارتمان های امروزی، خیلی کم نیست.

21.jpg


22.jpg


Smart Glass
در نقد و بررسی PS4، توضیحاتی را درباره*ی Dual Screen دادیم. همان فن آوری که شما می*توانید تصویر PS4 را بر روی PS Vita داشته باشید و حتی بازی هم بکنید. خوب، مایکروسافت هم برای Xbox One شبیه به این را دارد. در حقیقت باید گفت که مایکروسافت اولینی بود که این امکان را بر روی کنسول خود گذاشت. بعد از آن هم نه سونی، بلکه نینتندو با دستگاه Wii U بود.

23.jpg

اسمارت گلس در حقیقت اپلیکیشنی برای گوشی*های هوشمند و تبلت ها است که برای همه*ی سیستم عامل*های شناخته شده مثل اندروید، iOS و Windows Phone وجود دارد و جهت تماشای اینترفیس ایکس باکس بر روی دیوایس هوشمند ساخته شده. خوشبختانه دیگر مثل Xbox 360 لازم نیست به سرورهای آنلاین متصل شوید و اتصال مستقیم از طریق Wi-Fi دیوایس هوشمند به کنسول وجود دارد. این یک سری مزیت*ها از جمله عملکرد و پاسخگویی سریع را رقم زده است. البته بازی*های نسبتا محدودی هستند که بتوانند بدین صورت اجرا شوند. یکی از آن*ها Battlefield 4 است و دیگری Dead Rising 3 است. در حقیقت خارج از بازی، اسمارت گلس کارآمدتر است و می*تواند به عنوان ریموت کنترل کنسول بازی، در حوزه ای مثل Home Entertainment کاربرد داشته باشد.
نرم افزار
اگر یک نکته*ی مشترک آزار دهنده در PS4 و Xbox One وجود داشته باشد، همان Day One Patch است. هنگامی که برای نخستین بار کنسول را روشن می*کنید، سعی می*کند که به اینترنت متصل شود و Patch مربوطه را دانلود کند. این Patch اصلا کم حجم نیست و خلاصه 500 مگابایتی از حجم اینترنت شما را طلب می*کند. پس از دانلود، کنسول Restart می*شود و کار نصب آغاز می*گردد. بعد از نصب همه چیز در اختیار شماست. با اینترفیسی مواجه می*شوید به غایت شبیه به واسط کاربری ویندوز 8. Dashboard آن بسیار ساده است و کاشی*ها، محدود به میانبرهایی می*شوند که به آن*ها احتیاج دارید. در حالی لیست دوستان شما در سمت چپ قرار دارد که بزرگ*ترین پنجره که در میان صفحه باز شده، اپلیکیشن اکنون فعال شما را نشان می*دهد. این در حالیست که این پنجره*ی بزرگ با کاشی*های کوچکتر که اپلیکیشن های تازه استفاده شده یا فعال را نشان می*دهد احاطه شده است. در کل به نظر ما اینترفیس جایی است که عملکرد Xbox one از PS4 بهتر می*باشد و خیلی ساده و قابل فهم تر است.

24.jpg

همانطور که پیش*تر هم اشاره کردیم، روشن کردن کنسول بازی از طریق گفتن جمله*ی، Xbox ON! بسیار هیجان انگیز است. البته کنسول واقعا در حالت خاموش قرار ندارد و در حقیقت در خواب است. این را با تشخیص چهره برای تشخیص اینکه شما صاحب واقعی آن هستید که ترکیب کنیم، به طور کلی 15 ثانیه ای طول می*کشد تا Xbox One از خواب بیدار و آماده*ی به کار شود. منتها دقت کنید که جمله*ی Xbox ON را خیلی واضح و رسا بیان کنید. در غیر این صورت مجبور می*شوید که این جمله را چند بار بگویید و شاید اگر کسی هم آن دور و اطراف باشد کمی احساس حماقت کنید. این فرمان صوتی به جز روشن کردن دستگاه در جاهای دیگر هم کاربرد دارد. هروقت خوب کار می*کند آن را تحسین می*کنید و هر وقت خوب کار نمی*کند تصمیم می*گیرید که دیگر از آن استفاده نکنید.
توانایی*های مالتی تسکینگ این کنسول هم خیلی خوب است. به طور همزمان می*توان سه اپلیکیشن و یک بازی را فعال نگه داشت. البته بسته به اینکه اپلیکیشن ها و بازی چقدر از حافظه*ی شما اشغال می*کنند، تعداد می*تواند کمتر شود. برای مثال برنامه*ی Skype حجم بیشتری از حافظه را نسبت به NetFlix و Hulu Plus اشغال می*کند. از طریق فرمان صوتی می*توانید بین اپلیکیشن ها سوییچ کنید. وقتی که کنسول را بر روی حالت خواب یا همان Always On قرار می*دهید تا با فرمان صوتی بیدار شود، پس از بیدار شدن می*توانید به همان قسمتی از بازی که آن را متوقف کرده بودید بروید. این خیلی خوب است. با این حال اگر در همان حالت خواب بودن کنسول، مثلا به آن دستور بدهید که به بازی Dead Rising 3 برود، در حالی که پیش از آن در بازی Forza Motorsport 5 توقف کرده باشید، به یکباره همه*ی دست آوردی که در بازی قبلی کسب کرده بودید از بین می*رود.
Xbox Live
زمانی Xbox Live نقطه*ی قوت بزرگ کنسول مایکروسافت به حساب می*آمد. اما سونی بیکار ننشست و امکان بازی آنلاین بسیار آسان و سریع را برای کنسول خود فراهم کرد. مایکروسافت برای اینکه همچنان بتواند در کورس رقابت باقی بماند، طبق روایاتی، از 300 هزار سرور برای پشتیبانی از بازی آنلاین این کنسول بهره جسته است. همانند PS4، تعداد دوستانی که می*توانید داشته باشید از 100 بالاتر رفته و در حالی که در PS4 به 2000 رسیده، در Xbox One در عدد 1000 است. 1000 دوست هم همچنان خیلی زیاد است و البته مایکروسافت پدیده ای به نام Follower را هم اضافه کرده است. دقیقا مثل همان چیزی که در فیس*بوک می*بینیم. به طور کلی تصور کنید که یک حساب توییتر دارید پر از فعالیت*های مربوط به بازی. تازه به کمک Skype Audio Codec می*توانید صدای دوستانتان را هم بشنوید.

25.jpg

درست همانند PS4، با استفاده از سرویس Skydrive مایکروسافت می*توانید کلیپ*هایی از بازی در حال انجام خود را ضبط و آپلود کنید. این کار خیلی هم آسان است. کافیست که در حین بازی بگویید: Xbox, Record that! در این هنگام خود کنسول 30 ثانیه از بازی شما را ضبط و بر روی اکانت آنلاین شما آپلود می*کند. برای کلیپ*های طولانی*تر تا 5 دقیقه، می*توانید با گفتن جمله*ی، Xbox, Go to Game DVR وارد این اپلیکیشن شوید و کار ضبط را انجام دهید. پس از آپلود بر روی اکانت، لینکی به شما داده می*شود که می*توانید آن را بر روی شبکه های اجتماعی یا اشتراک فیلم قرار دهید. جای تاسف باقیست که هیچ گونه آپلود مستقیم بر روی این شبکه*ها وجود ندارد.
سه بازی
بازی Forza Motorsport 5 یکی از با کیفیت*ترین بازی*ها از نظر گرافیکی که برای Xbox One ساخته شده است. این بازی را می*توان یک شبیه سازی اتوموبیل سواری نیز دانست. آن قدر رانندگی با اتوموبیل های این بازی طبیعی است که پس از مدتی بازی، می*توانید برای گرفتن گواهینامهی رانندگی اقدام کنید!

26.jpg

Dead Rising 3 یکی از بازی*های نسبتا نا موفق برای این کنسول است. هرچند که گرافیک خیلی خوبی دارد، ولی بیشتر شبیه به یک محصول ناکامل به نظر می*رسد. به صورتی که انیمیشن*ها خیلی بی ریخت هستند و دیالوگ*های بازی نیز چنگی به دل نمی*زنند.

27.jpg

اما اگر می*خواهید واقعا توان گرافیکی Xbox One را به چالش بکشید، می*توانید به سراغ بازی Ryse: Son Of Rome بروید. به خصوص اینکه، بازی ایست که می*توانید در آن از کینکت هم استفاده کنید. در بازی مناظر خیلی زیبایی از روم قدیم نشان داده می*شود که عمق بسیاری دارند. بنابراین به همراه Forza، این بازی با کیفیت*ترین*ها هستند.

30.jpg

جمع بندی
به طور کلی باید گفت که در هنگام نقد و بررسی Xbox One احساساتی چند گانه درباره*ی آن داشتیم. کنسول قدرتمند است و امکانات خیلی خوبی دارد. با این حال 100 دلاری از PS4 گران قیمت*تر است که آن را هم به حساب کینکت بی نظیرش می*گذاریم. ایکس باکس وان را علاوه بر یک کنسول بازی، می*توان یک مدیا سنتر عالی در خانه نیز دانست. بنابراین هرچند که ممکن است از نظر قدرت پردازش خام گرافیکی بهتر از PS4 نباشد، ولی در عوض کینکت 2.0 دارد و یک همه فن حریف مالتی مدیا است.



مزایا:
گرافیک خیلی خوب و اجرای زیبای بازی*ها
قابلیت*های خیلی عالی مالتی تسکینگ
فن آوری تشخیص حرکت الگو و مثال زدنی کینکت 2.0

معایب:
ابعاد بزرگ و قرار گیری آداپتور در خارج از بدنه
 

Behrooz.008

کاربر جدید
سلام
اقا میگن ایکس باکس ها الان رفرش هستن درسته موضوع چیه ؟؟
کدوم بهتره ایکس باکس یا پی اس فور ؟؟
کدوم کینکت بهتر و با کیفیت تری داره؟
من با کینکت بازی میکنم کدوم رو بگیرم ؟
ممنون
 

میثم صیام

مدیریت کل سایت
سلام
اقا میگن ایکس باکس ها الان رفرش هستن درسته موضوع چیه ؟؟
کدوم بهتره ایکس باکس یا پی اس فور ؟؟
کدوم کینکت بهتر و با کیفیت تری داره؟
من با کینکت بازی میکنم کدوم رو بگیرم ؟
ممنون


سلام دوست عزيز

لطفا سوال خود را در یک تاپیک جدید مطرح بفرمایید تا بقیه دوستان در آینده بتوانند استفاده کنند.

برای ارسال تاپیک جدید میتوانید از لینک زیر استفاده بفرمایید :
https://irgamers.com/f/17/create-thread

موفق باشید
 

Behrooz.008

کاربر جدید
سلام پلی استیشن دو کجا ها میخرن مونده رو دستم میخوام پلی استیشن 4 بخرم چیکار کنم؟
 

Behrooz.008

کاربر جدید
سلام این پلی استیشن 4 که من دارم وقتی هدست مونو رو به دستش وصل میکنم صدا نمیاد
مشکل چیست ؟؟
 

میثم صیام

مدیریت کل سایت
سلام این پلی استیشن 4 که من دارم وقتی هدست مونو رو به دستش وصل میکنم صدا نمیاد
مشکل چیست ؟؟

سلام دوست عزيز

لطفا سوال خود را در یک تاپیک جدید مطرح بفرمایید تا بقیه دوستان در آینده بتوانند استفاده کنند.

برای ارسال تاپیک جدید میتوانید از لینک زیر استفاده بفرمایید :
https://irgamers.com/f/17/create-thread

موفق باشید
 
بالا